Tuning

Wat is de Tuning-Box Pro?

De Tuning-Box pro is een OBDII digitale tuning-box, een apparaat dat blijvend is aangesloten op de OBD II uitgang van uw auto om de prestaties van de auto te verbeteren. Wanneer deze is aangesloten, ontvangt de tuning-box dezelfde informatie als de computer van de auto. Dankzij de ontvangen gegevens is het apparaat in staat de laaddruk, hoeveelheid brandstof, inspuittijd, druk en andere variabelen aan te passen om de prestaties van de auto verbeteren. De OBD Tuning-box overschrijdt niet de eisen van de fabrikant en werken alleen binnen de tolerantie van de motor. Door deze criteria toe te passen wordt er voorkomen dat de chip box schade aan de motor toebrengt alsmede negatieve bijwerkingen aan haar componenten. Omdat het apparaat geen van de instellingen permanent wijzigt, is het voldoende om de tuning-box los te koppelen van uw OBD II aansluiting om de auto weer terug te laten gaan naar de oorspronkelijke instellingen.

Waarom een OBD II Tuning Chip-Box?

Heel simpel! Kent u het gevoel dat u op de snelweg rijdt en wenst in te halen, en u zou wensen dat uw auto net iets meer vermogen had? Of heeft u een trekhaak? En rijdt u regelmatig met een aanhanger of een caravan, en mist u net dat stukje extra trekkracht? Of staat u wel eens bij de pomp en zou u willen dat uw auto niet zoveel zou verbruiken? Dit zijn slechts een aantal redenen waarom onze klanten hebben gekozen voor een OBD-II Tuning-box.
Na jarenlange studies en duizenden test kilometers met honderden auto’s is de OBD-II tuning-box een feit. Wat vroeger alleen voor de professionele autofiel was weggelegd, is nu beschikbaar voor een ieder met een OBD-II aansluiting in zijn auto. Wat het product zo bijzonder maakt is 1. De kwaliteit, 2. De prestaties, 3. De installatietijd, slechts 60 seconden. Als u een stekker in het stopcontact kunt doen, dan kunt u ook de tuning-box installeren. Deze tuning-box is letterlijk plug en play. De prestaties van uw auto worden getuned zonder dat u de motorkap hoeft te openen.
 
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de Tuning-Box Pro? Bel Autotechniek Schulten! 0591-351551